Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Miljö,Stad

Ställ den var du vill

30 mar , 2011, 16.13 Tommy Pohjola

 

De där första varma solstrålarna och en kopp rykande hett kaffe på torget. Wow, liksom. Men så tänker inte alla. Till exempel han sura gubben som körde raka vägen till tältkaféets entré, ställde bilen där och gick in och beställde en tallrik gröt – hur fan tänkte han?

,

2 kommentarer

  1. M skriver:

    Han tänkte som en europamedborgare, inte som en finne. Detta är bara så sorgligt typiskt för Helsingfors. Ett skriande parkeringsproblem längs gatorna och hur mycket oanvänt utrymme som helst på torgen. Och så den där underliga attityden att paragrafen alltid är viktigare än sunt förnuft.

  2. asfaltrosen skriver:

    En del blir väldigt griniga av att inte ha mat i magen. Symptom på detta är att man slutar använda hjärnan. Han ville säkert inte heller demonstrera sin hotta bil för den där är ju direkt tråkig att glo på. Åtminstone blockerade han inte solen, alltid något.

Kommenteringen är stängd.