Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Parkvakten

Vad ska vi göra sedan?

12 feb , 2016, 10.19 Tommy Pohjola

 

Allt är inte HBL-fotografen Richard Nordgrens fel. Det var till exempel inte han som ringde fastighetsskötaren och frågade när man kan gå upp på taket. Det var inte Nordgrens idé, nej. Men lik förbannat kröp han mellan ventilationsrören i fläktrummet medan initiativtagaren petade i telefonluren – och gick fel.

Till slut hittade vi Husistornet. Det är där det ska vara. Varför skulle det inte vara det? Vi var inte säkra. Därför gick vi upp.

Tidningen är för läsarna. Sedan jag hämtade mina första blyertspennor i dåvarande vaktmästeriet på Mannerheimvägen 18 har jag alltid försökt svara på alla frågor. Det finns tips som åkt i skräpkorgen men det finns inte tips som åkt i skräpkorgen utan att jag ägnat dem en endaste tanke, som skulle ha kasserats utan att jag övervägt möjligheten att undersöka och skriva. Fortsätt tipsa och ge respons.

Ni ska se videon ovan som ett livstecken. Det är liv på Mar… Mannerheimvägen. Let’s blogg igen!

4 kommentarer

  1. Kanslern skriver:

    Höjdskräck. Många har det. Inte Nordgren.

  2. Irma Swahn skriver:

    Skojigt! Men hittades loggan som fattas från Hbl365? ;-)

  3. Joey skriver:

    Sjukt bra!!

Kommenteringen är stängd.