Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Grankulla,Helsingfors,Kyrkslätt,Politik,Sibbo,Stad,Trafik,Vanda

Hämta Soini och Torvalds här

2 mar , 2011, 13.48 Tommy Pohjola

 

Missade du uppslagen om segregation i Helsingforsregionen? Det gör inget. Genom att klicka här kan du läsa intervjun med Sfp:s Nils Torvalds som publicerades 13.2 och genom att klicka här hittar du intervjun med Sannf Timo Soini som publicerades 28.2.

Nu har vi talat med två ledande politiker och en forskare. Och siffrorna talar sitt tydliga trista språk.

I seriens sista del som kommer nästa vecka får de som berörs, det vill säga invånarna i de utpekade områdena ordet. Och så blir det en sista runda med lokalpolitikerna om vad som kan göras för att minska på välfärdsklyftorna i Helsingfors.

Läs också det tidigare blogginlägget om intervjun med Timo Soini!

, , ,

En kommentar

  1. BMM skriver:

    Skäms över finlandssvenskarnas otillräckliga språkbruk.

Kommenteringen är stängd.