Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Helsingfors,Politik,Stad

Fullmäktige-tv är bra!

14 mar , 2012, 22.37 Tommy Pohjola

 

Den här servicen är briljant, tack Helsingfors stad. Tevesändningen öppnar fullmäktigedebatten för väljarna och den är tillgänglig överallt där internet fungerar. Sändingen är OK även tekniskt, bild via flera kameror, bra ljud och det är lätt att hänge med i föredragningslistan, spola framåt och spola bakåt om det behövs. Sändningen kan också laddas ner.

Ärende nummer 12 handlar om HITAS. Här är det farsvarning vilket Nils Torvalds (Sfp) också påpekar.

2 kommentarer

  1. Känt från lokaltv skriver:

    TV från fullmäktigemöten är gamla klassiker inom lokaltv. Dvs TV. Finns ju numera också på internet. Fullmäktige-tv är en form av ”medborgardriven” lokaltv, som har fattats i Helsingfors, där allt ska ske i stor skala och med högerkommersiella förtecken.

  2. Håller med skriver:

    Tjänsten är bra, men länken kunde gärna öppna svenskspråkiga versionen: http://www.helsinkikanava.fi/sv/

Kommenteringen är stängd.