Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Helsingfors,Miljö,Stad,Trafik,Vanda

När bilen försvunnit

2 mar , 2012, 10.29 Tommy Pohjola

 

Antero Taipale, Harri Tanska, Erkki Tammisto. Om någon vet hur man får de här herrarna att svara i telefon så är jag tacksam för tips. De är chefer för vägunderhållningen i Helsingfors, Vanda och Esbo och jag har några frågor om snösvängen. Har talat med telefonväxlar och svarare i två dagar nu.

Med egna ögon har jag sett att många fordonsägare den här veckan hittat sina bilar på helt andra ställen än där de ursprungligen parkerade.

EDIT KL 10.55 Vandachefen Erkki Tammisto ringer. Långt samtal. Läget verkar vara under kontroll i grannstaden. Folk har plogat som dårar också den här veckan men ännu finns lite jobb kvar. Invånarresponsen har varit snällt uttryckt både diger och konstruktiv. Mera om detta i lördagens Hbl!

En kommentar

  1. Kerstin skriver:

    Jag såg en liten vit bil under en gigantisk snöhög som fått taket intryckt av en traktor eller grävskopa som lastade snö på lastbilar. Det följer nog med mycket skot med lastbilarna.

Kommenteringen är stängd.