Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Måttet rågat

8 okt , 2007, 18.48 Philip Teir

 

Ok, i dag hände DETTA i samma byggnad som mina barn går i dagis. Det gör mig framför allt fruktansvärt arg på att vi tvingats stå ut med det här bygghelvetet i Helsingfors så otroligt länge nu, när vi egentligen bara borde avveckla allt som betyder mera privatbilism in till omedelbara centrum. Okej, tunnlarna betyder förstås att en stor del av trafiken dirigeras under jord, men hela projektet börjar kännas vansinnigt. Hur mycket stryk tål byggnaderna egentligen? Ironin är att vi brukade ha våra barnvagnar i trappuppgången där röken kommer ut på bilden. Detta på grund av ”brandrisken” – vi föräldrar får egentligen inte ha dem i själva huvudtrappan. Men sedan föreningen Arbetets vänner hyrde ut trappan till den firma som bygger har vi dem i vår originaltrappa igen. Och riskerar att fastna där när det brinner. Som i dag.

,

Kommenteringen är stängd.