Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Grankulla,Helsingfors,Stad,Vanda

Kom och träffa oss!

24 feb , 2012, 16.58 Tommy Pohjola

 

På måndag går den här tidningen bokstavligen ut på stan. Vi vill träffa er läsare. Samtidigt passar vi på och diskuterar god design med en rad människor som är experter på estetik, kultur och funktionalitet.

Det är ett så bra gäng att jag knappt kan vänta. Ehrnrooth, Kunnas, Relander, Anhava,… Japp. Vi ska tala om Guggenheim och mat och vi ska recensera hockeylags matchtröjor. Andrea Svanbäck och Jenny Jägerhorn (bilden nedan) är några av reportrarna som ställer upp som diskussionsledare.

Chefredaktör Jens Berg inleder debatten på måndag med att grilla WDC2012-höjdare. Han säger att han ska avslöja designårets floppar och toppar samt kanske framförallt försöka hitta designkopplingen mellan kultur, idrott, arbetsliv, fritid och allt det där som omger oss i tid och rum. Inget litet uppdrag! Och så där håller det sedan på hela veckan.

Läs mera i lördagens tidning!

Hbl:s mediekafé Kauko är öppet måndag-fredag klockan 10.30-13, köpcentret Forum, 2:a vån. Välkommen!

20120224-165633.jpg

,

Kommenteringen är stängd.