Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Stad,Vanda

HC Kings igen!

27 feb , 2012, 13.40 Tommy Pohjola

 

Vandalaget HC Kings är närmast oslagbara i ”pipolätkä”. Bäst tredje året i rad. Det inofficiella finska mästerskapet avgjordes i helgen i Helsingfors. Tyvärr flyttades matcherna från den urbana Tokoistranden i Hagnäs till Kottby. Nå, för spelarna var det bra. Det var säkert bättre glid på konstisbanan än vad det skulle ha varit på havsisen.

Passar på att här be om ursäkt för datumfelet i fredagens Fem frågor till Standard Töölö-kaptenen Stefan Vara. Det var förstås på lördagens om pond hockey-matcherna spelade och inte på söndagen som jag i misstag skrev. Skärpning Husis, som en arg läsare redan påpekade!

Standard Töölö vann förresten sin första match med hela 12–2. I semifinalen blev det sedan förlust, tack & hej!  Här ett kort referat av finalen http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/uutiset.shtml/2012/02/1501535/entisille-tps-tahdille-kylmaa-kyytia-pipolatkaturnauksessa.

Kommenteringen är stängd.