Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Parkvakten twittrar!

20 feb , 2009, 09.57 Tommy Pohjola

 

Så här står det i Wikipedia:

Twitter är en social nätverkssida samt mikroblogg som möjliggör för användare att uppdatera sin egen mikroblogg samt läsa andras uppdateringar (lokalt betecknade som tweets), vilka består av textbaserade postningar om max 140 tecken.

Uppdateringarna visas på användarens profilsida samt skickas till andra användare som anmält intresse att motta dem. Avsändaren kan välja att endast visa sina uppdateringar för sina godkända kontakter men obegränsat utdelande är standardinställning.

Twitter hade vid en mätning mer än 3 miljoner registrerade konton och enligt en annan mätning fler än 5 miljoner unika besökare under september 2008

Parkvakten twittrar här, med bilder! (http://twitter.com/parkvakten) Bokmärk i din mobil, iPhone och på datorn!

Kommenteringen är stängd.