Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Ett Borgåinlägg i Sibbodebatten

16 jan , 2008, 11.58 Tommy Pohjola

 

FOTO: Niklas Tallqvist
ÖGONBLICKSBILD. När inte Sibbo kommer till Helsingfors går Helsingfors till Sibbo. Pekka Korpinen, Jussi Pajunen och Jan Vapaavuori har hela tiden varit överens. Här i förhandlingar i stadsfullmäktige sommaren 2006.


Parkvakten vill sammanfatta några finlandssvenska ledarskribenter i dag genom att citera forne kollegan Stefan Holmström i Borgåbladet:

När man ur HFD:s bokstavsmassa [tvåhundratjugutusen tecken] läser det som uttryckligen förklarar beslutet, inser man hur rent mekanistisk tolkningen är. Det här handlar inte om lagens anda, utan om huruvida förvaltningsmaskineriets kugghjul snurrade rätt.

Också HBL:s ledarskribent Johanna Westman morrar. Läs hela ledaren här.

Kommenteringen är stängd.