Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Livsfarligt därute!

9 feb , 2010, 12.22 Tommy Pohjola

  Gallery

Ont i nacken är den nya folksjukdomen. Den drabbar alla som vågar sig ut på gatan. På vår hemgård till exempel har istapparna som hänger ner från taket vuxit till tre fyra meters bjässar. Kul för husbolaget om någon får det paketet i knoppen. Blir dyrt. Och döden. Då vill man nog spana uppåt mest hela tiden.

Snögubbarna och snögummorna som skottar ner snön från taken och slår sönder isen i takrännorna har bråda dagar. Bra för dem. Men som Hbl bland andra skrivit är de för få just nu samtidigt som staden och många fastighetsbolag strukit rejält i snöröjningspengarna under de snöfattiga vintrarna. Nu finns ingen buffert för snabba ryck.

Tills vidare har ingen skadat sig riktigt illa – eller dött – när snö och is fallit ner. Känns dock som att det nu är frågan om timmar i centrum.

, ,

Kommenteringen är stängd.