Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Byggnader,Guggenheim,Helsingfors,Politik,Stad

”Allt är som det sGa vara” – eller är det?

31 mar , 2016, 10.30 Tommy Pohjola

 
Ritva Viljanen | FOTO: Richard Nordgren

Ritva Viljanen och Guggenheim. Eller är det HBL? | FOTO: Richard Guggenheim Nordgren

Ritva Viljanen är en av de trevligaste människorna som en journalist kan möta i Helsingfors stadshus. Hon är den biträdande stadsdirektör på vars bord ”Ärende G” det vill säga Guggenheim ligger och nu kan man ju då tycka att det är lite svårt att ställa svåra frågor till en person som hela tiden är jättetrevlig? Eller så är frågorna just nu inte så otroligt svåra? Vem vet. Bilden här ovan är en i serien Making of The Guggenheim Helsinki-dokumentären. Snart klar. Snart.

Tidigare avsnitt: Jan D. Oker-Blom och Thomas Wallgren.

,

Kommenteringen är stängd.