Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Miljö

Men var är målen?

26 jun , 2014, 15.08 Tommy Pohjola

  Gallery
Lagom klar till fotbolls-VM. Men var är målen?

Lagom klar till fotbolls-VM. Men var är målen?

Om inte detta motiverar till motionering så vet jag inte vad det är som gör det? Drumsö idrottspark lever verkligen upp till sitt namn med möjligheter till flera olika sporter. Fotboll, förstås, men också löpning på bana eller i joggingspåret, det finns tre olika sorters utegym och man kan spela tennis och basket. Även skateparken är kvar. Tyvärr har staden inte lyckats fixa fram några fotbollsmål. Jag ringde några samtal i dag men fick inte tag på ansvarspersonen. Kanske är det inte så bråttom med målen när knatteligorna och korpserierna ändå har sommarpaus?

, ,

Kommenteringen är stängd.