Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Stad

Säsongstart i Gamlas!

14 mar , 2013, 14.19 Tommy Pohjola

 

Apropå dagens kolumn om isläget på Hufvudstadens skridskobanor. Kollegan sportredaktör Saxén tog bilden ovan. Av allt att döma har hockeysäsongen i Gamlas förlängts rejält. Stalltipset är att rinken monteras på plats ”innan Valborg” vilket betyder att pipolätkän pågår fram till midsommar.

Det är bitar av rinken som ligger där under snön.

,

En kommentar

  1. Johanna skriver:

    På Degerö gjorde dom för nåt år sen en fotisplan som plogas och hålls grön under hela vintern. Antagligen är det nån värmslinga under markytan. Strålkastarna kastar sitt starka sken ännu sent på kvällen ( 22-tiden) och nog ser det ju helt dumt ut när både små o stora pojkar tränar fotis på grönt gräs i -10 grader.

Kommenteringen är stängd.