Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk

Strömsö är sant!

19 Nov , 2012, 19.23 Tommy Pohjola

 

Parkvaktens ansvarsområde har i år inneslutit stora delar av Österbotten, eller i alla fall viktiga delar av Österbotten. Nämligen. När svenska Yles flaggskepp och kanske hela finländska teveverksamhetens mest omfångsrika magasinprogram Strömsö fyllde jämna år ansåg Hjärntrusten, det vill säga Parkvakten och hovfotograf Nordgren, att det är läge för en fact finding mission. Vi menar att Strömsö uppfyller alla krav på lokal bevakning, saknar inte grönområden eller vattendrag samt är intressant och relevant. Sant är det också, tror vi.

Det var ett på det sättet intressant uppdrag att få teveprogram är så omtalade som Strömsö. Alla har en åsikt om programmet. Det gör det utmanande att beskriva i text och bild i tidningen. Utgående från respons av er läsare och dem som gör detta på många sätt briljanta program lyckades vi bra. Också vi själva är nöjda med och glada över slutresultatet. Jag lovar att den där kombinationen av alla alla möjliga smaker och tycken är svår!

Nu har vi gett reportaget ett nytt liv. Det är sammanlagt tre sidor plus första sidan, HBL 1.9.2012. Läs rubbet här!

, ,

Kommenteringen är stängd.