Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Miljö,Politik,Stad

Äh vi säger att det är gratis

2 jan , 2012, 20.56 Tommy Pohjola

 

20120102-205326.jpg

I kväll var det ingen rusning till Braheplan. Ploggubben slet så svetten rann men vad hjälpte det när snön vräkte ner. Men knattarna älskade.

Snappade på nyårsdagen upp en diskussion som inte hedrar Idrottsverket. Den förre kaféföretagaren vid konstisbanan i Berghäll sålde också inträdesbiljetter till skridskoplanen. Det fick kaféföretagaren lön för. Den nya företagaren fick frågan om hon vill fortsätta med biljettförsäljningen men utan ersättning. Det var nej, förstås. Alltså upphörde biljettförsäljningen och biljettkontrollen.

Kvar finns biljettautomaten. Den använder folk när de orkar betala 3 euro eller när maskinen fungerar. Det är då och då, det. På söndagen fungerade den inte. Idrottsverket det vill säga staden det vill säga du och jag gick miste om tusenlappar på en enda eftermiddag.

, ,

Kommenteringen är stängd.