Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Politik

Lite får man skoja, va

31 jan , 2011, 21.18 Tommy Pohjola

 

Blixt och dunder. Måndagens fullmäktigemöte började med en helt klassisk fotosession när bostadsminister Jan Vapaavuori (Saml) promenerade in i salen. Ministern är förstås lite mera än en ledamot i gänget.

Sin vana trogen stannade Vapaavuori och läckte disinformation till kollegerna (HS) i första bänken. När det gäller metropolutredningar och markanvändning är ministern spindeln i regionnätet. Därför högg den samlade presskåren genast i. Det såg förstås lite lustigt ut. Händer väl då och då på skandalernas Arkadiabacken men sällan i stadshuset. Undra på att Sfp:s Maria Björnberg-Enckell reagerade och plockade fram kameratelefonen. För att fotografera fotograferna som fotograferade Jan Vapaavuori .

Parkvakten? Han plockade fram kamaeratelefonen för att fotografera Maria Björnberg-Enckell som fotograferade fotograferna som fotograferade Jan Vapaavuori…

, , ,

Kommenteringen är stängd.