Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk

Vad är de förbannade på?

20 Dec , 2010, 10.58 Tommy Pohjola

 

Snö är inte alls så farligt. Vi måste sluta tala om snökaoset och krisen som ”får hela samhället att stanna upp”. Det är det jag försiktigt försökt säga i några tidigare inlägg. Men vi journalister är nu sådär. Ond bråd död säljer och i rubriker är man tvungen att tillspetsa.

Jag har flera år försökt få gjort en tidning som skulle innehålla enbart glada nyheter, från första till sista sidan. Alltså en enda tidning per år. En av vadå, kanske 355 tidningar? Vi skulle inte på förhand tala om för läsarna när den ges ut. Den skulle bara komma. Plopp!Undrar hur mottagandet skulle bli.

Men det är nu omöjligt. Löjlig idé. Barnsligt. Fånigt. Idiotiskt rentav.

Så i stället försöker jag hålla det personliga humöret uppe (tack, Monty Python-gänget för inspirationen). Och så kan man faktiskt också skratta åt andras misär eller i alla fall hur andras misär framställs i medierna. Man ser snabbt att proportionerna är ofta mycket märkliga.

@niklasf bidrog på twitter med den här sköna länken som nu genast förlänats med ständigt stående plats i blogglistan som ligger till höger här på sidan. Se hur förbannade de intervjuade är! Titta på bilderna! Äsch då!

2 kommentarer

  1. Carita skriver:

    Jag vill absolut vara med och göra en positiv och glad tidning med enbart goda nyheter. Har fått tillräckligt av vår onda värld.

  2. Marianne skriver:

    Hahaha, fantastisk länk det där med arga människor!

Kommenteringen är stängd.