Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Miljö,Stad

Ut med skräpet

22 Nov , 2010, 14.17 Tommy Pohjola

 

Nästan prickfritt här.

I stenstaden har många vindsutrymmen och källare förvandlats till regelrätta soptippar. En gång i tiden kära och flitigt använda saker, från lampskärmar och kläder till billyhyllor och bildäck ligger i bästa fall huller om buller bakom lås och bom. Många gånger staplas de slarvigt i vinds- eller källargången under devisen ”Någon annan bär ut dem sedan.” Fråga räddningsverket. Brankis vet hur kul det är att rusa fram i de från början trånga gångarna när det gäller liv och död och man dessutom samtidigt ska köra en militär hinderbana.

En del husbolag gör det enkelt för invånarna genom att varje år beställa ett lastbilsflak till gården och det ingår i bolagshyran. Bara att kavla upp ärmarna.

Kommenteringen är stängd.