Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Miljö

Nytt på Vasagatan

8 apr , 2010, 21.46 Marianne Sundholm

 

Hurra! Ett stenkast från vintagebutiken Hoochie Mama Jane på Vasagatan finns nu en second hand butik till, Keisarinviitta. Parkvakten applåderar alla affärsmän och -kvinnor som satsar på annat än thaimassage i Berghäll, och speciellt de som satsar på att utrusta oss med ännu en näpen handväska eller två!

En annan nykomling på Vasagatan är krogen Molotow som snart ska öppna i Kallion Lihas gamla lokal. Kikade in och såg röda väggar, fotoramar i guld samt vintage soffor och fåtöljer i en salig stilblandning. Samtliga inredningsdetaljer börjar väl snart vara mera regel än undantag för rockkrogar i den här stan? Hemsidan lovar att det spelas punk, britpop, goth, electro, rockabilly, shoegaze, you name it. Bör väl testas.

Kommenteringen är stängd.