Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Man tappar ju bort sig

1 jul , 2008, 10.52 Marianne Sundholm

 

Hbl har redan i några repriser skrivit om spårarbetet i centrum, som är det största Helsingfors har upplevt hittills. Det är inte konstigt om folk tappar bort sig den här veckan. Jag har yrat en hel del fast jag själv skrivit om spårarbetet flera gånger.

I går kväll satte mig på den spårvagnshållplats jag är van vid och kom inte ihåg byggarbetet och ruttändringarna förrän jag såg fyrans spårvagn på helt fel sida om Stockmann. Nå jag hoppade på den och bytte sedan till sexan – vid Senatstorget, vilket också kändes helt fel. Men det gick bra och jag kom hem.

I morse åkte jag fel när jag tog en 3B i stället för en 3T – den här veckan åker de båda längs Tavastvägen.

Nå, spårvagnarna är tillbaka på sin gamla rutt nästa måndag, så stå ut! Resultatet ska vara ett ännu bättre spårvagnsnät, det ser vi väl alla fram emot?

Kommenteringen är stängd.