Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

I morgon smäller det, kanske?

27 jun , 2007, 13.26 Marianne Sundholm

 

Så var det äntligen dags för ett beslut i Sibbofrågan. Tror jag. Om inte ärendet bordläggs, men det verkar inte särskilt troligt just nu.

Oberoende vad beslutet blir vet jag åtminstone någon som blir nöjd – ett beslut betyder att Sibbobloggaren Ralf Wadenström så småningom kan lägga mindre tid på att spekulera kring och utreda Sibbogate och mera tid på sin familj i stället. Eller? Läs mera om Wadenström i morgondagens tidning. I samma HBL ska ni dessutom få läsa om Helsingfors framtida bostadsbehov – en inte så liten detalj när det gäller Sibbo.

Och medan ni ivrigt väntar på att få veta om Helsingfors blir större och Sibbo mindre (tänk om det skulle gå tvärtom plötsligt, ha!) kan ni hitta på nya verser och sånger till Sibbovisan. Eller skriva en Helsingforsvisa om ni så vill. Föreningen För Sibbo har använt sina protestvisor som vapen i kampen. Har ni inte hört dem än så läs och sjung här, om ni gillar snapsvisor alltså.

Kommenteringen är stängd.