Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

– Var har du varit hela kvällen?

17 apr , 2007, 15.23 Philip Teir

 

Okej, här är en lokalnyhet: det framkom, faktiskt efter att jag pratade med en kollega med barn i rätt ålder, att Sandels ungdomsgård har problem med mobiltäckningen. Sandels är alltså det nya arkitektoniska underverket i Tölö, där man bland annat sprängt in en fancy konsertsal direkt i berget. En liten teknisk miss gjorde man ändå just i den här frågan.
Det lär alltså inte gå att ringa sina ungar om de exempelvis befinner sig i konsertsalen eller hobbyrummen i källaren.
Jag ringde verksamhetsledaren Greta Storlund, som säger att man är uppmärksam på problemet och att man jobbar på det.
– Vi har löst det så att det alltid finns en ungdomsledare på första våningen så att man kan nå dem, säger hon.
Frågan är dock hur man ska veta vilken ungdomsledare som är anträffbar. Just nu saknar Unkan faktiskt en hemsida med kontaktuppgifter, eller i varje fall blir man redirectad till en 404-sida om man googlar på ”Unkan”, alltså en obefintlig adress (i ungdomsslang lär uttrycket ”404” förresten ha fått en ny betydelse, man kan tydligen säga ”han är helt 404”, i alla fall på engelska, det är ganska roligt.)
Nåja, än så länge kan ungdomar alltså gömma sig på Sandels om de inte vill nås av sina mammor.
Eller alternativt slå av mobilen, gömma sig någon annanstans, och säga ”Vadå? Jag var på Sandels hela kvällen”.

Kommenteringen är stängd.