Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Tori stänger?

16 apr , 2007, 17.44 Philip Teir

 

Ryktet på stan gör gällande att restaurang Tori i Rödbergen kommer att stänga på grund av klagomål från grannarna. En oerhört tråkig nyhet för oss som gillar Toris husmanskost och atmosfär, klientelets odefinierade medelålder och blandningen av reklamfolk, konstnärer och gamla och unga rödbergsbor.
Det sägs alltså att det är metodistkyrkan i samma hus som vill ha ut krogen. Jag försökte ringa till Tori för att få ryktet bekräftat men killen som svarade verkade veta lika lite som jag. ”Åtminstone fortsätter vi över sommaren”, lovade han. Det är bra, sommartid är det här en av de enda uteserveringarna i området. Får se hur detta utvecklas, I’ll keep you posted.

Kommenteringen är stängd.