Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Folk,Grankulla,Helsingfors,Kyrkslätt,Politik,Sibbo,Stad,Vanda

En röst räcker

28 okt , 2012, 12.44 Tommy Pohjola

 

20121028-124229.jpg

Medan partier och kandidater gör sista hysteriska insatser ute på gator och torg och i social media kan man fundera på valdeltagandet. Det var 61 procent förra gången. Sextioen! Och kommunalvalet är ändå det valet där väljarna har största möjlighet att påverka närmiljön. Forskarna har förstås tusen förklaringar. Själv kan jag bara rösta, och hoppas att andra gör det.

I kväll går jag till Tavastia där De Gröna biter på naglarna från och med klockan 19. Ska bli intressant att se hur ett eventuellt nederlag i Helsingfors och huvudstadsregionen tas emot och förklaras i depån. Fast kanske det går tvärtom – att enkäternas låga siffror väckt partiets anhängare?

Sfp, sossarna, Samlingspartiet, Sanfinnländarna… Vi ska hinna med mycket i kväll. Resultat och stämningar, glädjefnatt och sura miner. Nätet och papperet.

Parkvakten börjar leverera så fort dörrarna till Tavastia öppnar!

,

Kommenteringen är stängd.