Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Folk,Grankulla,Helsingfors,Miljö,Politik,Stad

Knäppa idéer blir verklighet

30 Dec , 2011, 13.53 Tommy Pohjola

 

image

Den här mellanveckan har vi lagt krut på två uppslag i nyårsaftonens Hbl. Båda är lokala och, hoppas vi, nyttig och rolig läsning.

Bilden ovan är tagen av Cata Portin. Tillsammans med reporter Jenny Jägerhorn och fotograf Karl Vihljalmsson förbereder de illustrationen till uppslaget om designhuvudstadsåret. Varför Jenny ska trycka ansiktet mot glasskivan och mycket annat framgår i lördagens tidning. Faktiskt, det kan vara roligt att jobba.

Det andra lokala uppslaget handlar om nyårslyckor. Egentligen är lyckorna rekvisita för en diskussion om 2012 med fyra lokalpolitiker. Mycket att tala om! Guggenheim, WDC, kommunreformen och så kommunalvalet förstås.

Men hörni, Gott Nytt År!

,

Kommenteringen är stängd.