Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Folk,Grankulla,Helsingfors,Miljö,Stad,Trafik,Vanda

Nu börjar det

28 Dec , 2011, 14.27 Tommy Pohjola

 

image

På nyårsaftonen går startskottet för designhuvudstadsåret. Vad är det, är det fortfarande många som undrar. Det ska vi försöka berätta inte bara nästa vecka utan under hela 2012.

På bilden är det layoutjournalisten Maija Hurme som arbetar med nyårsuppslaget. Om WDC2012, och Hbl.

,

En kommentar

  1. Vilhelm Franck skriver:

    De som sitter på pengarna och besluter, saknar självkänsla och tillit till det som skapas eller kunde skapas här hemma med egna krafter, om medlen som nu öri fråga användes för att bygga upp nationell konst. Att köpa ett USA-konsept för ”moderna konst&kultur” är en botten-notering, helt fånigt. Jämförbart är att Finlands nationsbyggarna på slutet av 1800-talet använt medel för att skaffa ”etablerade utländska konstnäers ”- verk, i stället för att skicka begåvade ungdomar ut på studieresor i världen. Då hade vi nu stått utan egen nationell konst. Lånta fjädrar gör ingen glad, om inte glädje över andras löje är i roande. Vilhelm Franck Tammerfors

Kommenteringen är stängd.