Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Folk,Helsingfors,Miljö,Stad

Granarnas gravgård

7 jan , 2011, 14.56 Tommy Pohjola

 

Vi som inte viker ihop granen i en Clas Ohlson-papplåda för att återanvändas nästa år och 2028 slänger trädet. Somliga gjorde det 48 timmar efter att julgubben lämnat skorstenen, andra har granfan kvar i vardagsrummet fram till midsommar.

I Parkvaktens husbolag står barrträden nu ute på gården på rad. Man ser genast att alla familjer inte haft tur. Eller så handlar det inte om tur utan vatten – att man minns ge det hårt törstande skogsundret dricka. Hur som helst är utställningen lite kul. Visar du din så visar jag min, typ.

,

2 kommentarer

  1. Tommy skriver:

    Bra idé, ”Fulaste granen 2011”! Så som vi människor är lagda kommer förslagen att rinna in som en annan Vandafors. Jag tar förslaget vidare.

  2. Carita skriver:

    Hahahaa! Jag efterlyser i nästa års HBL en tävling med rubriken ”Årets fulaste gran” och då ska det vara den man har inne, inte den man kastat ut.

Kommenteringen är stängd.