Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Esbo,Folk,Grankulla,Helsingfors,Kyrkslätt,Politik,Trafik,Vanda

Utanför banan igen

3 jan , 2011, 16.11 Tommy Pohjola

 

Steissin i dag. Zzzzzz zzzz zzzzzh zz zzzzzzz. Zzzzzzz.

Vintern 2006 var mild. Temperaturen var länge kring noll grader. Men också då fanns VR i Hbl:s rubriker. Det var problem med kylan. Dörrar som inte fungera, bromsar som frös och whatnot. Lite som i  dag då. Fast då är det så oändligt mycket kallare och snö så mycket att det räcker till Cypern om någon bara hämtar. Trafikkalifen skäller ut statsbolaget. Men hon är sur för att man ingenting lärt sig av förra vinterns snökaos.

Som sagt, vintern 2006 var mild och … Gott Nytt År, förresten!

En som måste ha fullt upp just nu är Helsingfors stadsfullmäktiges förre ordförande. Otto Lehtipuu är direktör för samhällsrelationer och miljöfrågor vid VR-Group Ab. Kanske är han med på bangårdstouren i morgon när VR på allvar inleder sin charmoffensiv.  Det finns mycket att sopa rent.

, , ,

2 kommentarer

  1. Tommy skriver:

    Det tycker jag också, absolut! Ut med Kalifen! Sedan så handlar det också om pengar och nu verkar riksdagen äntligen ha vaknat.

  2. Carita skriver:

    Föreslår att trafikkalifen som skäller ut statsbolaget själv går ut med spade och rensar banorna då det snöar som mest. Hon kan också hjälpa till med att tina upp igenisade växelsystem och sedan fundera om hon ännu tycker det är värt att skälla så högt.

Kommenteringen är stängd.