Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Helsingfors,Trafik

Hur tänkte Trafikverket?

9 jun , 2010, 18.22 Tommy Pohjola

 

Jämfört med köandet på Borgbacken på söndagen gick det lugnt till när runt 20 000 personer på tisdag kväll lämnade konsertområdet i Sörnäs. Eller lämnade och lämnade för det blev stopp vid Fiskhamnen metrostation. Dörrarna slogs igen 23.30 det vill säga bara minuterna efter Green Days spelning. Och eftersom också bussarna körde normalt, alltså inga extra turer, tvingades massorna vandra mot centrum. Det är en bit att gå oavsett  man väljer Sörnäs strandväg eller gränderna i Berghäll.

Att hur tänkte Trafikverket och bussbolagen? Känns som en självklarhet i en storstad att metron kör en stund längre och bussarna är lite fler en kväll som denna. Poliser och ordningsvakter fanns det däremot mer än nog.

, , , ,

Kommenteringen är stängd.