Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Mera stadsfestivaler åt folket!

16 mar , 2009, 16.06 Marianne Sundholm

 

Parkvakten gillar utekonserter. Parkvakten gillar nya initiativ. Parkvakten trivs mycket bra i Södervik (ni vet, gasverket där Flow också ordnades och ordnas i år) och Parkvakten fullkomligen hyllar programbyrån Fullsteam Agency för allt de hittar på: deras sommarkonsertserie Pitkä kuuma kesä var bra redan i fjol och i år ser det ännu mera lovande ut! Sista veckoslutet i juni blir det grymt kalas i Södervik, med både Social Distortion och The Flaming Lips. Och det är inte allt, fler artister lovas. Läs mera här.

Så, Madonna och Busholmen i all ära, men det är andra som kan också, inte bara Live Nation. Fullsteamgänget har välsignat Helsingfors med ett musikutbud vi för några år sedan bara kunde drömma om.

Jag måste personligen tillägga att The Flaming Lips konsert i Roskilde år 2007 var den bästa konserten jag upplevt i mitt liv. Jepp, i mitt liv. Ingen överdrift. Bandet spelade på Ruisrock samma veckoslut och lär inte ha varit sämre där. Wayne Coyne vandrade ut över publiken i en luftbubbla, det dansade utomjordingar på scenen och regnade enorma ballonger och konfetti över hela festivalområdet. Sörnäs är helt rätt ställe för en sådan pangshow.

Kommenteringen är stängd.