Tommy Pohjola ser allt, hör allt, vet allt.

Okategoriserad

Gröna vågen men var?

13 jul , 2007, 20.10 Tommy Pohjola

 


Det är fint det här med internet.
Oändliga möjligheter för formgivare och innehållsproducenter.
Inte alltid helt glasklart för läsarna.
Jag är begaistrad av flera sajter. En som behövs mycket är SAD:s resplan. Praktiskt!
Helsingfors stads och Esbo stads hemsidor är också bra, också om somliga ämbetsverk på helsingforssidan kör med bronsåldersfunktionalitet. Men vi säger att det hela fortfarande är under konstruktion och hoppas på snabb förbättring.
På tal om Helsingfors stad. Ingenjörerna på trafikstryrningscentralen vill vara lika bussiga som kollegerna på SAD. De har fixat en webbplats där bilisterna kan kolla gröna vågen. Alltså trafikljusen, hur de är kopplade på olika gator i rusningen på morgon, eftermiddag och kväll. Kul! Ända tills man tittar in och förstår ingenting. Nämen se på bilden här ovanför. Weird shit.
Sedan finns där en bruksanvisning också som vid första anblick är nästan lika förvirrande som ”ruttkartan”.

Kommenteringen är stängd.